Com es tradicional acabem la temporada d’estiu amb el tradicional sopar de germanor de la colla. Enguany ha caigut en pont i hem tingut algunes baixes, però en qui més hem pensat ha estat en el “Juanito”. Primer sopar que és amb nosaltres i durant tota la jornada l’hem anat recordant. Hem pensat molt en tots i en en tot el que ens han ajudat al llarg de la vintena temporada dels Grallers de Bellvei, però sobretot hem recordat molt el Joan.

Bon ambient, carn a la brasa, fruita, cava, gelat i la tradicional pasta que acompanya el cafetó final. Enguany la sobretaula i la tertúlia s’han allargat una mica més gràcies a que el temps ens ha respectat, la temperatura era molt agradable i els mosquits no s’han acostat gaire… I també per que enguany ens hem arrencat, per primera vegada, un petit concertet de gralla per rematar la nit. Un concert que hem dedicat al Joan i a la seva família, especialment a la Mari i a la seva filla Cristina, a qui els hem entregat una foto del Joan sota el Pastor Jaume, que duia sempre que podia a les sortides que venia (Veieu el vídeo).

 

I després del sopar a preparar una altra temporada que ja avancem que estarà plena de sorpreses, alguna estrena i molts festa!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *