L’Escola “La Muntanyeta” de Bellvei ha convidat La dona d’aigua al centre coincidint amb el dia internacional de l’aigua. L’element, que aquest any compleix 20 anys, ha estat exposat a l’entrada de l’escola durant una setmana. Els nens i nenes de totes les classes han fet activitats diverses per a conèixer millor la nostra figura.

Els nens han seguit amb atenció totes les explicacions que donava la Rosa

S’han fet dibuixos, s’han donat explicacions sobre com es munta i com balla. S’ha llegit el conte “La dona d’aigua i el Jepet” amb la llegenda que ha inspirat la figura i s’han fet xerrades per totes les aules que han deixat amb la boca ben oberta als alumnes de l’escola de Bellvei.

Una de les activitats a l’Escola La Muntanyeta

Tothom ha quedat enamorat de la nostra dona d’aigua i ara ja només falta tornar-la a veure ballar pels carrers i les places després de dos anys amb poca festa. No patiu! segur que ben aviat tornarà a travessar el poble llençant aigua i fent ballar a petits i grans a ritme de gralla i timbal.

Els nens i nenes de Bellvei tenien molta curiositat!

Aquesta activitat amb la dona d’aigua forma part d’un grapat d’accions que s’estan fent a l’escola per acostar als nens i nenes del poble la realitat associativa de Bellvei. Esperem que molts pares i mares d’aquests nens s’impliquin en la nostra associació i ens ajudin a portar els nostres elements festius a les pròximes festes i cercaviles.

Podeu seguir les activitats de l’escola La Muntanyeta a Instagram

1 resposta
  1. Roger Porta
    Roger Porta says:

    Moltes gràcies! Un plaer! Esperem poder continuar fent activitats d’aquest tipus a l’escola i vincular encara més entitats culturals amb l’escola. Gràcies i seguim!

    Respon

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *