Fi de curs espectacular aquest any a l’escola La Muntanyeta de Bellvei. L’equip educatiu del centre ha estat treballant tot l’any els grups festius del municipi en un projecte educatiu extraordinari que ha permès als nens i nenes de l’escola conèixer l’activitat de cultura tradicional i popular i implicar-los de forma transversal en el coneixement també del medi, la història i les tradicions de Bellvei d’una forma amena i festiva.

El fi de curs ha estat una festa major anticipada, amb totes les classes implicades replicant diversos dels grups festius del municipi. L’associació Grallers de Bellvei ens hi hem integrat des de fa mesos, donant xerrades, cedint els elements  i en aquesta festa fent ballar el Pastor Jaume i La dona d’aigua.

La festa va començar a la plaça de l’ajuntament en una concentració que feia molt de goig!

En una cercavila on tampoc hi van faltar els grallers, els diferents grups van anar baixant fins al pati de l’escola acompanyats de desenes de pares i veïns que no es van voler perdre la festa

Una vegada al pati, no va faltar el pregó, que va fer el president dels grallers, Manel Sastre, que va animar als nens, però també als pares i familiars a la participació activa en tots els grups festius del poble.

Després de les actuacions fins i tot va haver un moment per a la sorpresa. L’ajuntament va cedir a l’entitat un capgròs del Patufet que es va construir durant l’última fira de Sant Isidre i que a partir d’ara lluirem també a les cercaviles! Moltes gràcies!!!!

Us deixem un petit vídeo de recull de la festa!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *